Етикет за красота

Почти преименувах този етикет на „Time Time Time“ – някой индивид имайте предвид подобряването на шоуто? Бях маркиран за това първо от радостта, а след това и от Шадин. Благодаря ти!

Правила:
• Маркирайте до 5 души и ги оставете да разберете, че сте ги маркирали.
• Изброяване на това, което искате. Ако имате три неща, които са невероятни или двадесет … не се интересувайте, просто споделете.
• Не може да бъде действителен грим, грижа за кожата или продукти за грижа за косата – само инструментите/джаджите, които използвате.

Може би сте събрали, че харесвам инструменти за обжалване; Най -накрая имам 202 четки за очи и 126 се занимават с четки (направих чист запас, публикувайки известно време тук). Ще се опитам най -добре да изброя продукти, които не са прекратени!

Maquillage Curler Curler и Shishida Seishindo Metallic Mascara Comb
Споменах тези 2 продукта в моята седмица на кошара, гребен и т.н. публикация. Кърлерът е перфектната форма за очите ми. и гребенът на косъмът е необходим за комбиниране на всякакви бучки на маскара. Използвам тези 2 продукта ежедневно.

Anna sui brow spoolie
Не всички макари се произвеждат равни! Предполагах, че досега не трябва да е изненада, че опитах голям брой макари за очи? От всички, които съм опитвал, Анна Суи е най -меката и има най -пълните четинки. Мога или не мога да се запася на 5 от тях, когато ги видях да продават за 4 долара в Marshalls (срещу рутинните 11 долара). Хипалата имат срок на годност, тъй като кабелът, който държи четините, ще отслаби с течение на времето и в крайна сметка ще се счупи на стъблото.

Shu Uemura Natural Clean 10
Mac 217 четка за смесване
Sephora Pro Crease Clean #10
Изброих любимите си от 3 -те ключови чисти форми на сенки за очи, които вярвам, че всички трябва да притежават: плосък лежещ, пухкаво смесване и купола. Използвам плоското чисто, за да се опаковам на цвят на капака, след което използвам пухкаво смесване, за да дифунирам цветовете, след това сгъваемо чиста, за да смеси краищата.

SHU Uemura Clean Picks Up Product изключително добре и той поддържа формата си с много години използване – имам няколко от тях. Не изисквам да заявя много за MAC 217, тъй като е любим на култовия фаворит – аз притежавам само 1 от истинското нещо, но около половината много от дупетата, вариращи от крайбрежните аромати до Sedona Lace до Trish McEvoy. Clean Sephora Clean беше изненадващ хит – формата и размерът на това е идеален за моята по -малка гънка и естествените му косми се съчетават изключително добре. Дори и да не купувате тези прецизни четки, тези основни форми са необходими в комплекта за грим на всеки.

Body Shop Kabuki Brushes (L до R: Blusher, Foundation, Bronzer, наклонени)
Започнах с Original Nature’s Minerals Blusher Clean, който открих в секцията за клирънс за 5 долара. Хареса ми и се върнах за по -големия размер (втори отляво) и наклонените кабуки (вдясно). Тези четки Kabuki са направени от синтетични четинки – те са супер меки и изключително плътни. Те нанасят равномерно завършващия ми прах и подпомагат да се отърват от всякакви основни ивици или петна. Външните 2 размера вече са прекратени и те ми са любими! Bronzer Clean е най -малкото ми любимо от партидата, тъй като е най -малко гъста. Тези четки лесно пране чисто и поддържат добре формата си.

Quo* Expert Blush Clean (пълен и размер на пътуването)
Разбрах, че върхът на четките за руж е чистият Suqqu Cheek, но на £ 85 (приблизително $ 162), той е нелепо надценен. Повече от доволен съм от ултра пероната мекота на четките за руж на Quo Expert (40 долара). Те нанасят перфектно ружове и са една от най -меките естествени четки за четина, които притежавам. Те са доста скъпи за марка дрогерии, но те съперничат на марките на универсални магазини по отношение на високо качество – най -добрата част е, че тези четки влизат в продажба за 40% отстъпка на рутинна основа.
*Quo е личната марка на етикета на основния канадски магазин за лекарства, купувачи Medicals Mart.

Размерът на пътуването (който беше част от празника „в светлината на прожекторите“ от 2011 г.), странно, има по -голяма оформена глава от рутинния пълен размер – но и двамата се представят чудесно. Едно нещо, което не ми харесва в тези четки, са дръжките – те имат гумена повърхност като опаковането на NARS, така че те се прилепват на прах и изглеждат мрачни лесно.

Хм, току -що разбрах, че не съм включил никакви инструменти за нокти – може да продължа и да продължа, но ще спра тук. Аз съм такъв наркоман инструмент за обжалване!

I етикет:
• Gwenan Carter
• Auberginereverie
• Говорейки за красотата
• Гълъби и рози
• Апелативни острови

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Lash Curlers, Combs and Movity може да не ви дойдат като шок, че съм консумиран с къдрици на Lash. В един момент имах не по-малко от 20 от тях-накрая трябваше да осигуря куп, който не отговаряше на формата на очите ми. Не съм прав тук, за да предложа универсална къдрене на миглипо желание във формата на всички, …
22 май 2015 г. „Красота“

Резервните заслужаващи артикули, след като са изгорени също много пъти с преустановени или ограничени продукти за издаване, които обичам, реших да взема нещата в собствените си ръце и купих резервни копия на конкретни продукти за целите на застрахователното покритие. Ето някои продукти, които съм се отворил в скривалището си: червило Anna Sui Dolly Woman в …
15 юни 2015 г. „Красота“

Пътуващ грим и грижа за кожата: Cruisingi’t ще отида на средиземноморски круиз, който идва тази седмица и ще ни няма 10 дни. : D Искам да опаковам супер светлина за това пътуване, тъй като то ще бъде сравнително небрежно и тъй като ще загреем места, не очаквам да искам да носят и много грим. И аз просто …
14 септември 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *