Първи поглед: Sound Stick-Up Cam Camera

Всички виждат; всички знаят

Камерите за наблюдение на закрито са в наши дни в днешно време (с отлични предложения от Canary, Nest, Netgear, както и други), но на пазара има дупка от известно време за лесни за използване външни решения в An An An An An An An An An An An An An Solutions в An An An An An Solutions в An An An Solutions в An An An Solutions в AN рентабилна цена.

Пръстен, създателите на много обичаната звукова видео звънец, съвсем наскоро разшириха линията си, колкото включват новата „камера за пръчки“. В привидно гениален ход те взеха храносмилателните трактове на отличния си звънец на видео вратата, както и създадоха допълнителен продукт, който изглежда е идеалният вид за наблюдение на други части на вашата къща. Това е устойчиво на метеорологични условия, монтируемо почти навсякъде, както и има някои мощни функции като HD видео, нощно виждане, откриване на движение, както и дори двупосочни разговори (най-вече за крещи на миещи мечки, сигурен съм).

Това, което прави камерата на пръчката особено интригуваща, е изключителната простота на инсталацията, както и липсата на изискване за електрозахранване. Конфигурацията е толкова проста, колкото инсталирането на скоба на стената, както и щракване върху камерата на място; Захранването идва от ръчно презареждане на вътрешната батерия толкова често (веднъж или два пъти годишно според пръстена), или просто сдвояване на системата към техния аксесоар за зареждане на слънчеви панели с ниска цена.

Звуковата звънка е отлична форма за предната веранда, но аз търся решение, за да следя моята алея, както и задния вътрешен двор, когато сме далеч (тъй като живеят в гората може да се почувства малко изолиран ). Видях няколко подобни входа като Arlo Line на Netgear, но това изглежда като продукт за гледане на предоставено отличното софтуерно приложение на Ring, както и облачните услуги, ориентирани към потребителя.

Очаквайте пълна оценка скоро! Междувременно можете да откриете повече за Ring’s Stick Up Cam на уебсайта им:

Пръстена пръчка камера

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *