Как да осигурите на къщата си много по -естествено усещане

, с което спазването е принос от още един автор.

Ако искате да превърнете къщата си в естествен напреднал рай, от решаващо значение е да се съсредоточите върху високото качество на материалите, когато ремонтирате. Независимо дали планирате тържество или искате да се почувствате много по -добре в дома, заобиколен от природата, използвайте по -долу идеите за това как да се възползвате максимално от района, който имате.

Каменни характеристики
Независимо дали имате стара вила с греди или съвременен дом, можете да добавите каменни функции, които ще направят дома ви да изглежда много по -сложен. Използвайте груби камъни, за да свържете вашата вътрешна зона с градината. Можете да получите каменна съраунд, разработена за вашата камина, но се уверете, че предотвратявате достъпни имитации, които изглеждат само като камък (но се чувствате като пластмаса). Можете също така да добавите вътрешен каменен водопад, управляван от батерии или мрежи, както и да се чувствате като в средата на спокойна градина, когато се охлаждате на дивана.

Естествени материали в кухнята
Също така е отлично да се използват естествени материали в кухнята. Докато днес кухнята на кухнята с висок блясък са видни, може да сте много по -добре да направите стара истинска дървесна шкаф или да се развиете според вашите нужди, както и вашите предпочитания за стил. Може да е чудесна концепция за замяна на достъпната работна повърхност с естествен камък, като мрамор, така че можете да имате твърда зона, върху която да работите.

Дърво акценти
Можете също така да искате да добавите акценти от дърво. Ако имате пластмасови или алуминиеви прозорци, не изисквате да ги замените, освен ако не искате. Вместо това можете да прикриете рамката с истински акценти от дърво. Можете да замените рамките на вратите си с дъбови, както и да създадете отлична функция за окачване на дизайни.

Растения
Разбира се, растенията са от решаващо значение за отстраняването на въздуха, както и за да ви помогнат да се почувствате свързани с природата. Можете да получите дърво на юка или дланта, колкото и малки продукти на надградена стълба в ъгъла да се справят също толкова добре. Уверете се, че инспектирате водата, както и леките нужди на растението, което получавате за дома си, тъй като няма нищо много по -депресиращо от Dloopy дърво.

Естествено изглеждаща украса
Вие изисквате да изберете дизайна си много внимателно, за да създадете естествен, както и земния вид в дома си. Вместо достъпен тенекия, може да искате да получите истински растения, както и черти с метален или камък, добавени към вашия дом. Проверете сегашните оценки на Balsam Hill, за да откриете идеалното съвпадение за стила, цветовата схема, както и размера на вашия дом ..

Днес много собственици на жилища се отдалечават от съвременната пластмаса, както и от MDF единици, както и достигат до естествени материали. Независимо дали имате пари, за да получите истински мебели от дърво, както и мрамор, или се стремите да ъпцикъл, има опция, която ще съответства на вашия бюджет. Изберете твърди, както и естествени материали, за да осигурите на къщата си изпълнителен вид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *