Преглед: Игра на Sonos: 3 безжичен високоговорител

Висока вярност без прикачени струни.

Отказ от отговорност: Хората от Sonos много щедро предложиха пиеса: 3 за този преглед. Както винаги, мненията са мои собствени.

Ако разгледате първия поглед върху системата Sonos (отличие в скорошното ни сравнение на аудио решения), вероятно сте прекъснати между пиесата: 1 и играта: 3. Играта: Малкият отпечатък и икономическата цена на 1 са невероятно привлекателни (прочетете нашия преглед), но винаги има песента на сирената с по -голям звук и много повече функции за малко по -голяма инвестиция.

Днес ще се опитам да хвърля малко светлина върху разликите и да ви помогна да вземете решение в обширния ми преглед на играта Sonos: 3.

Какво твърди, че прави?

The Sonos Play: 3 е компактен стерео високоговорител, който твърди, че свири вашата любима музика безжично от десетки налични източници. Той изписва доверието на Sonos за вярно възпроизвеждане на аудио, синхронизация с други продукти на Sonos и възпроизвеждане на аудио, които не пауза или отпадане поради безжични смущения.

Всичко, от което се изисква от вас, е контакт с стена, WiFi (или Ethernet) връзка и придружително приложение на вашия смарт телефон или компютър.

Спецификации:

Три цифрови усилватели от клас D

Един пищял

Двама шофьори на среден обхват

Един бас радиатор

Поддържа WiFi/Ethernet

Двойки с други високоговорители Sonos

5.2 x 10.6 x 6.3 (in)

5,71 паунда

Дали един от най -универсалните високоговорители в линията Sonos доставя стоките? Прочетете, за да разберете.

Погледнете и усещайте

Продължавайки тенденцията на занижен (но обмислен) дизайн, който открих в рецензията си за пиесата: 1, играта: 3 е лесен дизайн, който не би се разделил, ако я поставите рамо до рамо с други продукти на пазара . Всъщност тя прилича на един от сателитните високоговорители, които може да намерите в система за домашно кино от висок клас. Това не е удар на дизайна, а само наблюдение, че няма да привлече вниманието към себе си (докато не го включите, но ще стигнем до това след минута).

Подобно на малкия си брат, той е задоволително тежък и играта: 3 може да бъде разположена хоризонтално или вертикално в зависимост от сценария. Освен контрола за възпроизвеждане/пауза и силата на звука, цялата друга функционалност е присвоена на красиво придружително приложение, което се използва за конфигуриране, актуализиране и изпращане на музика на високоговорителя. Отначало не ми хареса идеята да бъда заключен до едно приложение, но екипът на Sonos свърши изключителна работа на техния софтуер. Това е интуитивно и добре обмислено.

Производителност и потребителско изживяване

Настройвам
Преди да стигнем до качеството на звука, нека поговорим за настройката. Просто включвате високоговорителя, изчакайте няколко индикаторни светлини и следвайте инструкциите в приложението, за да свържете високоговорителя към вашата безжична мрежа. Целият процес отнема около три минути (ако започнете от нулата).

Това беше вторият говорител, който добавих към моята система Sonos, което предполага, че процесът на настройка беше още по -безмозъчен; Всичко, което беше необходимо, беше да отворите приложението и да се даде име на високоговорителя. Мога да се сетя за няколко други продукти, които предлагат интеграция помежду си, което е толкова лесно за потребителите … всичко е много ябълково-еске.

След това е просто въпрос на добавяне на любимите си музикални услуги към приложението Sonos (ако още не сте го направили) и сте готови да започнете да слушате. Импортирах моя акаунт в Spotify Premium по време на моето тестване на пиесата: 1 и приложението Sonos влезе във всичките ми звездни песни, плейлисти и други. Единственият разочароващ пропуск е липсата на радио Spotify, въпреки че съм сигурен, че това може да се добави в бъдеща актуализация на софтуера.

Качество на звука
Този говорител звучи наистина, наистина фантастично. В крачка нагоре от пиесата: 1 (вече отличен) динамичен диапазон, играта: 3 увеличава звуковата сцена с много повече дълбочина и поминък между върховете и ниските нива на любимите ви песни. Ето няколко, които използвах при тестване:

Отец Джон Мисти – Нанси отсега нататък

Голяма черна делта – страна на пътя

Джак Уайт – стъпка с висока топка

Radiohead – Странни риби/Арпеджи

Tame Impala – бъдете над него

В стремежа си да опише разликата между играта: 3 и игра: 1 (която се продава за 100 долара по -малко), позволява да се направи пауза за момент на песента „Бъди над нея“, обсъдена по -горе. Малко от психеделична скала, пистата има основно скандиране в основата си с частичен шепот на „Трябва да бъда над него“, повтарящ се отново и отново зад останалите слоеве. Въпреки че това може да се загуби с ограничения обхват на играта: 1, играта: 3 има достатъчно раздяла и обхват, че песнопението е свеж и присъства по предназначение.

Играта: 3 също осигурява по -пълен звук и много по -нюансиран бас, който е очевиден в синтетичните песни като „Side of the Road“ по -горе. Трудно е да се опише, но всичко просто има много повече текстура и резонанс. За 50% повече получавате говорител, който звучи два пъти по -добре от играта: 1 … това е доста справедлива търговия в съзнанието ми. Имаме пиеса: 3 в нашата спалня и я обичаме.

Други характеристики
Всички високоговорители Sonos имат способността да се синхронизират магически помежду си, за да предлагат безпроблемно възпроизвеждане на музика в цялата къща,Или в този случай обединете сили с друга игра: 3, за да образувате стерео двойка. Това е видът на характеристиката, която никога не бих очаквал да работя правилно (или надеждно), но с удоволствие съобщавам, че тя работи безупречно. Необходимо е само няколко крана в приложението, за да излъчите бързо вашите мелодии на една, няколко или всички продукти на Sonos в целия ви дом. Тествах тази функционалност (и се опитвах да я разбия!), Заедно с пиеса: 1 и игра: 5, и просто съм изумен от това колко добре работи. Това е нещо, което със сигурност не можете да постигнете с AirPlay.

По подобен начин архитектурата на Sonos ви позволява да излъчвате различни мелодии на различни високоговорители едновременно. В събота си взривих малко Джак Уайт в хола/кухнята, докато Лорън се люлееше на малко ал горе.

И накрая, играта: 3 липсва съпротивлението на влажността на играта: 1, но придобива способността да служи като безжичен адаптер за друго устройство, свързано с Ethernet (ако вашата настройка включва мост на Sonos или тласък). Това е доста страхотен бонус, ако имате други умни джаджи наблизо, на които липсва вграден WiFi.

Интеграция с други платформи

Въпреки че сте ограничени до софтуера Sonos App/Sonos Controller за възпроизвеждане на аудио, хората в Sonos са култивирали партньорства с почти всяка музикална компания, която можете да поискате директно в рамките на техния софтуер. Те поддържат всички поточни тежки тежести като Spotify, Rdio, Google Now Music, Amazon и много други. Има няколко пропуски като Itunes Radio, но изглежда, че те са резултат от затворения характер на тези платформи.

Освен това, Sonos може да се свърже с локални музикални архиви на вашите компютри или мрежово достъпно устройство за съхранение с поддръжка за всеки популярен аудио формат.

Това е малко по -малко, че е ограничен само до софтуера Sonos само за контрол, особено когато сте свикнали с работен процес, който е толкова безпроблемен, колкото AirPlay. Аз обаче търгувам незначително неудобство за надеждността на Sonos всеки ден от седмицата.

Изграждане на качество и надеждност

Както обсъдих по -горе, ораторът има удовлетворяващ хер и занижен дизайн; Небрежно е елегантно и със сигурност е проектиран с много грижи. Дори оскъдните бутони в горната част са точни и имат първокласно усещане.

Най-важната тема, за която трябва да се говори в този раздел на прегледа, е надеждността на скалата, която Sonos е легендарна за … тези говорители абсолютно доставят. Със или без (сега незадължителен) аксесоар за мост Sonos, за мен беше невъзможно да накарам тези високоговорители да прескачат ритъм. Това е дори много по-изключително, като се има предвид фактът, че ги тествам в дом с 25+ устройства, свързани с рутер с ниска цена, който често привежда моя ефир, настроен на коленете му. Гледах Netflix, дадох на малко дете и дори включих микровълновата (8 фута от високоговорителя) и нищо не можеше да избие Сонос.

Sonos е безжичната аудио система, която искате за вашия дом … разчитайте на мен; Опитах ги всички.

Достъпност

При $ 299, пиесата: 3 е страхотна сделка, дори ако цената я поставя над категорията „Импулсно купуване“ на пиесата: 1. Ако обаче сте добре да търгувате по -малък говорител за много по -голям звуков етап, играта: 3 осигурява значителна стъпка в качеството на малка стъпка в цената.

Независимо дали стартирате системата си Sonos или добавяте друг говорител, просто не можете да сбъркате с играта: 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *