Уморени от зимата? Пригответе дома си за пролетта вместо това

Следният принос е от друг автор.

Докато можете да намерите флора от домашни хакове, за да подготвите дома си за дългата зима, има просто нещо толкова по -положително в това да го подготвите за пролетта. Забравете за всички онези задълбочени задължения за сега и започнете да приготвяте дома си бавно за освежаващия бриз на пролетта вместо това.

Може да не го накара да се върне по -бързо, но определено ще ви помогне да преминете през студените месеци напред. Ето няколко съвети и домашни хакове, които да ви помогнат в по -добър, по -безопасен и по -освежаващ дом веднага щом зимата приключи.

#1 почистване на улуци

Нищо не трябва да ви напомня за пролетта повече, отколкото да си изцапате ръцете навън. Почистването на улуците определено е част от пролетта, но можете да свършите това веднага щом най -студената част приключи. Просто се хванете на стълба и премахнете всички тези отломки.

Извадете колкото е възможно повече с ръцете си, покрити с ръкавици, и оставете останалата част от най-упоритата мръсотия от градинския маркуч.

Докато почистването на улуците може да не звучи като най -добрият начин да прекарате слънчев неделен следобед, всъщност може да бъде доста терапевтично. Прекарайте известно време навън, вземете екстериора на къщата си хубава и чиста и можете да изглеждате много повече напред към по -топлите месеци напред, без да дадете на тези улуци втора мисъл.

#2 ремонт на покрива

Дори и да живеете в сравнително слънчева зона, която не изпитва твърде много сняг и вятър, все пак трябва да погледнете покрива си и да се уверите, че елементите не са нанесли никакви щети през последните няколко месеца.

Вероятно е по -добре да се обадите на покривна компания за тази работа, тъй като изкачването по стълбата, за да почисти тези улуци, е повече от достатъчно височина за един уикенд. Те ще могат да отстранят всички проблеми с лекота и могат да ви уведомят дали се нуждае от по -нататъшен ремонт на щети.

Правилният поглед към вашия покрив е важно, тъй като дефектният не се оставя само за дъжд и може да причини щети от водата на вашия дом – но разхлабената херпес зостер може да отлети при порива на вятър и да удари беден съсед. Това е видът на произшествия, в които предпочитате да не включвате съседите си.

#3 Измийте външните прозорци

И накрая, какво е по -добро от искряща чиста къща, когато слънцето най -накрая ни се отнася към присъствието му? Въпреки че можете да оставите най -голямото вътрешно пролетно почистване за последно, е добра идея да прекарате известно време навън в чистия въздух и да почистите тези прозорци веднъж завинаги.

Определено ще накара останалата част от вашия район да върви, когато видят колко лъскав е домът ви, и можете да се облегнете назад и да очаквате с нетърпение няколко слънчеви месеца напред. Разгледайте тази статия, за да научите как да го направите, докато избягвате тези притеснителни ивици и ще я преодолеете през кратък следобед.

Всичко, което сте оставили сега по отношение на фиксирането на екстериора на дома си, е, разбира се, да придобиете тази градина хубава и цъфтяща. Тъй като това ще трябва да изчака, докато топният сезон се върне истински, можете просто да се облегнете назад и да изпиете чаша чай, докато се наслаждавате на усещането да имате най -хубаво изглеждащата къща в квартала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *