Доставките на Top House, за да се подготвят за празниците

, че спазването на публикуването се спонсорира от Cummins.

Това е това време на годината: листата променят цветовете, дните стават все по -къси, както и празниците бързо наближават. Разбира се, есента наистина просто започва, но преди да го разберете, ще пеете Carols, проверявайки списъците си с купуване, както и да се подготвите за мразовитите зимни месеци. Докато се изчистваме в последното тримесечие на годината, ние споделяме няколко от предпочитаните от нас технологии за дома, за да модернизираме атмосферата на вашия дом, безопасността, както и надеждността.

Надстройка до видео звънеца

Почти всеки тип домакинство ще се наслади на предимствата на звънеца на видео врата. Въпреки че тази иновация съществува от няколко години, сега има много повече възможности за избор от бизнес като Nest, Ring, както и август. Предпочитаните ни остават звуковата звънеца на вратата. Използваме звуковата звънка на вратата 2, както и безболезнената му инсталация, както и изброяването на функциите за пране го правят голямо надграждане на предната ви веранда. Това е взрив, който може да говори с младежите, докато вървят през вратата от училище, но тези звъни на вратата са особено чудесни, ако получите много доставки, което прави лесно да се индикации за пакети. Инсталирайте се един преди сезона за покупка на празниците, както и ще бъдете готови да приветствате както гостите си, така и да запазите всякакъв вид предприемчиви палуби пирати.

Инвестирайте в система за високоговорители на цяла къща

Говорителят на добрите къщи е фантастично да имате през всякакъв тип сезон, но има нещо особено страхотно в обгръщането на къщата ви в музиката по време на празниците. Предпочитаните ни Wi-Fi високоговорители са все още Sonos, които могат да пускат музика от почти всякакъв вид стрийминг услуга, която може да се представи. Те без усилие се синхронизират помежду си, за да настроят настроението си в дома ви. Настоящите дизайни включват вградена интеграция с цифрови гласови асистенти като Alexa, както и с Google Assistant. Независимо дали искате да изпратите аудио от телевизора си в кухнята, докато готвите или искате мека празнична мелодия, плаваща из дома ви, цяла къща за високоговорители е чудесно надграждане за всякакъв вид пространство.

Пригответе се за спешни случаи със студено време

Сигурността, както и насладата са забавни подобрения, но малко домакинства смятат, че се справят с надеждността на дома си, докато те наистина не изискват. С наближаването на по -хладното време, това е решаващ съвет, че метеорологичното състояние е основната причина за прекъсванията на електрозахранването в Съединените щати. Една седмица ледена буря може да остави домакинството ви в доста лоша форма, емоционално и финансово. Сега е фантастично време да удвоите някаква основна сигурност, за да запазите захранването за вашето семейство.

Генераторът на къщи от къщи от Cummins е най -добрият вариант за определяне на метеорологичните условия на всеки вид прекъсване на електрозахранването, както и интегрирането на такъв в къщата на вашето семейство определено ще служи като решаваща мрежа за сигурност в продължение на много години напред. Ако възникне прекъсване на електрозахранването, не е нужно да се притеснявате за загубата на свързаност или решаващи системи в дома си; SiqueConnect ще започне идеално, като поддържа вашите мъдри къщи за свързване, както и къщата ви тече гладко.

Понякога най -добрите ъпгрейди на къщата са тези, които се надявате да използвате най -малко, но си осигурете дарбата на надеждност през този празничен сезон с генератор на къщи на Cummins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *