Дали Laura Mercier на правилната писта с тези блестящи гел устни, както и цветове за печено око?

Моите колеги пътешественици по пътя на коприната на Лора Мерсиер (не е ли тази колекция Smokin ‘гореща?), ВИЕ се ли засилва да се изтегли настрани за секунда? Не мога да издържа на блясъка от най -новите редове на LM много по -дълго!

Прясно от фурната, двете нови линии се показват точно навреме, за да добавят малко блещука към устните, както и очите тази пролет. Очите ще блестят, използвайки искрящите нюанси в новата линия на цветовете на печеното око на Лора, докато устните ще излъчват, показвайки новите цветове на гел устните (22 долара всеки).

Реклама

Цветове на печеното око (22 долара всеки)

Дали тези закъснения към печеното тържество за сенки или просто модерно закъсняват? Линиите на универсални магазини правят печеното нещо от години, но вярвам, че тук все още има някои страхотни неща. Използвам лагуна, ярка битка, както мокра, така и суха. Той показва незначително количество изпадане, но изобщо не е лошо, когато се използва с лепкава основа като цветна основа на Mac Cream в перла.

Добавени плюсове: Те са лесни за смесване, както и да се чувстват леки на капаците ми. Подобно на 22 долара боли, но ако харесвате печени сенки в носими цветове, помислете за един от тези шест работни нюанса.
Грим, както и рейтинг на блога за красота: B+

Гел цветове за устни (също 22 долара всеки)

Smooove обяснява тази нова линия с ограничено издание от шест липи. Тяхната гладка формула с висок блясък е пълна с пигмент. Цветът, който опитах, тухлено червено, наречено прекрасна череша, има силен аромат на ванилия, както и вкус, който ме удря веднага. Напомня ми на крекери за животни (странно, знам). За съжаление, това изобщо не трае дълго – само около час – но, човече! Това е лудо овлажняващо.
Грим, както и рейтинг на блога за красота: B

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Лагуна

Сладка череша

Swatches отляво: лагуна (суха), лагуна (мокра), както и прекрасна череша

Цветовете на печеното око се предлагат сега на гишетата на Laura Mercier, както и по същия начин онлайн, но цветовете на гел устните започват да искряват на гишетата през следващия месец (те се предлагат онлайн).

Реклама

Фенове на Лора, виждате ли нещо, което харесвате?

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *